Informació per a:

Juan Luis Fernández Fernandez

Part-time Lecturer UPF-BSM
Professor visitant

Juan Luis Fernández és Director i Professor Core Faculty de la UPF Barcelona School of Management en el Màster de Màrqueting Farmacèutic, a més de participar en altres programes com el MBA i el Màster de Màrqueting Digital.

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UNED, Madrid) i PDD en el IESE (Universitat de Navarra), ha obtingut certificats internacionals com: Expert Coach, Performance Coaching, Talent Management i Change Management, Certifications ATD- USA. Cooper Trained “Health, Fitness Education Program”, The Cooper Institute, Dallas (USA), EQ-i International Emotional Intelligence.

Com a President Executiu de Manum Management Group, les seves especialitats com a consultor se situen...

• Business & Management Strategy

• Postgrau en Direcció d'Empreses